Federatie van Belgische Watersportbedrijven Watersporter Nieuws Hoe Syntra West meer bekend wil worden bij zowel de professionals als de watersporter
Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*

Leden loginHoe Syntra West meer bekend wil worden bij zowel de professionals als de watersporter PDF Afdrukken E-mail
dinsdag, 10 december 2013 12:13

Syntra West polyester behandeling opleidingAl heel lang geeft Syntra West specifieke opleidingen voor mecanicien in de pleziervaart. Deze opleiding is vooral gericht op het vormen van professionele techniekers voor zowel binnen- als buitenboord motoren.

“Dat is maar één van de vele aspecten die we door ons lidmaatschap bij NAUTIBEL een betere plaats willen geven binnen de nautische wereld.” zegt Klaas Minne, opleidingsmanager. De nieuwe relatie met een van de meest vertakte praktijkgerichte opleidingcentra van Vlaanderen maakt ook veel meer mogelijk.

NAUTIBEL ziet in dit nieuwe lid een belangrijke partner voor de talloze KMO’s die door diverse opleidingen hun positie in het huidige economische klimaat kunnen versterken.

 Het SYNTRA-netwerk
Syntra West

Vijf opleidingscentra met in totaal 24 SYNTRA-campussen. Er is dus altijd een SYNTRA-campus bij u in de buurt!


Vijf trajecten helpen iedere ondernemer, maar ook de eindgebruiker op weg.

• Ondernemerschaptrajecten – Om het ondernemerschap volledig onder de knie te krijgen.
• Bedrijfsbeheer – Omdat vakkennis alleen niet volstaat voor een geslaagde onderneming.
• Korte bijscholingen – Actueel (evoluties in de sector), praktisch en voor ieder wat wils.
• Leertijd – Combinatie ‘Leren & Werken’ voor jongeren vanaf 15 jaar.
• Stage – Zet je opleiding om in de praktijk.

Ondersteuning voor de beroepskeuze

SYNTRA realiseert ongeveer 200 opleidingen in de leertijd en meer dan 500 ondernemersopleidingen, onderverdeeld in 28 sectoren.Syntra Scheepselektriciteit 12/24 Volt
Buiten pleziervaartmotortechnieker is er ook een opleiding polyester, basis- en fijnwerk, elektriciteit ( 12/24V) en een reeks andere cursussen voor hout- en metaalbewerking, lassen enz. Opleidingen met een werkgelegenheidsperspectief, omdat de watersportwereld het momenteel vooral van serviceverlening moet hebben en het verbeteren, verbouwen en zelfs restaureren van boten en jachten.

Speciaal voor bedrijven heeft Syntra West ook een afdeling die instaat voor professionele bedrijfstrainingen en -begeleidingen op maat. Dit onder de naam Syntra voor Bedrijf en Medewerkers (SBM).

Tel daarbij dat ze hele reeks van praktische workshops organiseren zoals over het belang van de rechtstreekse verkoper in tijden van internetshoppen en je weet meteen dat met dit nieuwe partnership met NAUTIBEL zowel voor de watersporter als voor de watersportprofessional een aanzienlijke meerwaarde is gecreëerd.


Toegankelijk voor de watersporter

“Syntra West geeft ook al een lange tijd praktische opleidingen voor de pleziervaarder, ‘ vertelt Klaas Minne nog. “Zoals VHF / marifoon, stuurbrevet theorie en praktijk. We hopen met ons lidmaatschap bij NAUTIBEL verder door te dringen in de watersportwereld zodat we kunnen bekijken of er nog meer vragen kunnen beantwoord worden zoals opleidingen kustnavigatie, RIB en opblaasboot en bijkomende navigatietechnieken.”

Meer over Syntra West: http://www.syntrawest.be/

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner