Federatie van Belgische Watersportbedrijven Watersporter Nieuws NAUTIBEL drink - Belgian Boat Show 2017
Inschrijven Nieuwsbrief
Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, schrijf u dan hieronder in en ontvang onze nieuwsbrief boordevol handige tips en weetjes.
E-mailadres:*
Firmanaam:*
Voornaam:*
Naam:*

Leden loginNAUTIBEL drink - Belgian Boat Show 2017 PDF Afdrukken E-mail
woensdag, 15 februari 2017 10:32

 

One_for_the_road_web


One for the road

In de traditie van after hours drinks op watersportbeurzen besliste NAUTIBEL op amper een week voor de start van de 29Ste Belgian Boat Show een drink te houden met haar leden – exposanten en oud leden.

Netwerken na de beursuren

Vanaf 17 uur op maandag stroomden meer dan 80 leden toe en genoten van het ontspannen moment om bij te praten. Talks of the town waren de aangekondigde finale fase van de pleziervaartreglementenontwikkelingen, de gang van zaken op de Belgian Boat Show en de handel en wandel van de pleziervaartwereld in het algemeen.

One_for_the_road_web2Mathilde Bideaux verantwoordelijke van ontwikkelingen bij Business France Benelux, de commerciële afdeling van de Franse Ambassade, kwam contacten leggen met de Belgische watersportprofessionals.

Voorzitter Anne-Marie Bouweraerts was blij verast dat ook enkele oud leden opdoken. “Het is duidelijk dat men geïnteresseerd blijft inw at we doen.” Zei ze.

Het NAUTIBEL-bestuur was enthousiast over dit laagdrempelige initiatief dat vast navolging zal hebben.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner